0595 - 40 28 75
info@hunzegat.nl
logo haven hunzegat
Boek ligplaats

Motorboot huren

Hunze vogel
Motorboot huren

Ontdek het comfort en gemak van de Whaly motorboten!

Vanuit de jachthaven worden door bootverhuur Zoutkamp prachtige Whaly New Classic 450 sloepen verhuurd. De boten zijn volledig uitgerust met handige voorzieningen, waaronder een anker, grijplijnen, fenders en zwemvesten voor de kleintjes. Op verzoek kunnen ook zwemvesten voor volwassenen worden verstrekt. Dankzij de stuurconsole en elektrische start zijn de boten eenvoudig te bedienen. Ze zijn niet bedoeld voor hoge snelheden, maar het goede nieuws is dat je geen vaarbewijs nodig hebt.

De boten zijn uitgerust met een cabriolet kap met uitritsbare ramen, zodat je de boot gemakkelijk kunt aanpassen aan jouw wensen. Optioneel is er ook een zonnedek beschikbaar. Houd er echter rekening mee dat het zonnedek niet handig is als je met een groot gezelschap bent. De motorboten zijn geschikt voor 6-8 personen (maximaal 700 kg). Bij meer dan 6 volwassenen worden de cabriolet kap en het zonnedek verwijderd.

Geniet van het comfort en de flexibiliteit die de motorboten bieden tijdens jouw avontuur op het water!
Reserveer nu
Vaarroutes

Verken de Prachtige Vaarroutes van 
Haven Hunzegat!

Ontdek de betoverende vaarroutes van Haven Hunzegat! Of je nu op zoek bent naar rustige waterwegen om te ontspannen of avontuurlijke routes om te verkennen, wij hebben de perfecte vaarroutes voor jou. Laat je verrassen door adembenemende landschappen en geniet van een onvergetelijke ervaring op het water.
De Lauwersroute
De Lauwers is de oude grens tussen de provincie Groningen en Friesland.
Kromme Raken Route
Bekijk ook de Kromme raken route. 
Bekijk vaarroutes
Zeilboot vaart weg bij Haven Hunzegat