0595 - 40 28 75
info@hunzegat.nl
logo haven hunzegat
Boek ligplaats
Campers op camperplekken
De jachthaven

Camperplaatsen

Wilt u kamperen op een mooie camping aan het Lauwersmeer speciaal voor campers? Bij Haven Hunzegat hebben we schitterende camperplaatsen aan het Lauwersmeer.

De camperplekken bij het Lauwersmeer zijn inclusief innemen drinkwater, ledigen grijs water, ledigen chemisch toilet en afvoeren afval. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van alle voorzieningen zoals douches, was- en droogmachines, leentelescoop, broodjesservice, flessengasdepot en wifi.

Wenst u 's ochtends verse broodjes bij het ontbijt? Deze kunt u in de watersportwinkel bestellen op zondag tot en met vrijdag voor de volgende dag. Hier kunt u ook voor een krantje terecht. Heerlijk genieten dus op de camping aan het Lauwersmeer! Camperplaats Zoutkamp, misschien wel één van de mooiste camperplaatsen Nederland te bieden heeft.

Camperplaatsen

Bij Haven Hunzegat Zoutkamp kunt u genieten van de rust en ruimte

Bij onze camperplaatsen in Zoutkamp kunt u optimaal genieten van de rust en ruimte die het Groninger Hogeland & Lauwersmeer u biedt! Zo kunt u vanuit het mooie Zoutkamp verschillende toeristische trekpleisters bezoeken.

TIP:  Laat uw camper bij ons staan, fiets naar Lauwersoog (14 km) en pak dan de boot naar Schiermonnikoog. Na een dag Schiermonnikoog kunt u in de haven van Lauwersoog genieten van een heerlijk visje en in de avond keert u weer terug naar uw camper bij Haven Hunzegat aan het prachtige Lauwersmeer.

Of huur tijdens uw verblijf bij Haven Hunzegat een sloep en vaar zelf via het Zoutkamperril naar het Nationaal Park Lauwersmeer waar u kunt genieten van de prachtige natuur.

Leg bij warm weer de boot aan één van eilandjes om heerlijk te genieten van een frisse duik. Wanneer u een sloep huren wilt, hoeft u niet ver te rijden. De sloepen liggen direct voor uw camperdeur aan de steiger.

Enkele andere tips: Fietsroute rondje Lauwersmeer, of fiets door het Reitdiepdal en neem de Reitdiepveer, bezoek de Theefabriek in Houwerzijl, boek een sleepnetexcursies met de ZK9 Antonia, Ervaar de donkerte in Dark Sky Park Lauwersmeer met onze leentelescoop, bezoek in Zoutkamp het Visserijmuseum en atelier ZK2 of ga eens wad lopen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Camperplaatsen

Tarieven

Tarieven voor campers: €19,00 per nacht, exclusief €1,00 toeristenbelasting per persoon, per nacht, hond € 0,50 per nacht. Dit bedrag is inclusief drinkwater, chemisch toilet legen en grijswater afvoeren. De (andere) tarieven zijn hier te vinden.

Oprijden op de camping aan het prachtige Lauwersmeer (in het hoogseizoen) kan dagelijks van 08.30 tot 17.00 uur. Wanneer u buiten openingstijden wenst op te rijden is dit mogelijk. Belt u het mobiele nummer als u voor de poort staat zodat we op afstand toegang tot het terrein kunnen verlenen. Afrijden is dag en nacht mogelijk.
Caravans
Bekijk tarieven