0595 - 40 28 75
info@hunzegat.nl
logo haven hunzegat
Boek ligplaats

Werktent huren

Hunze vogel
De jachthaven

Werktent huren | Onderhoud aan uw boot of schip

Wilt u onafhankelijk van de weersomstandigheden een periode overdekt klussen aan uw boot? Dat is nu mogelijk in de 15 meter lange werktent. We zien het vaker: in de periode dat u tijd inplant om aan uw schip te werken, zit het weer niet mee waardoor u niet kunt doen wat u wilt. Hierdoor komt in meest onwenselijke geval uw schip niet op tijd in het water en moet u uw vakantie uitstellen.

Snel een werktent huren

Nu is er een mogelijkheid waarbij het wel op tijd lukt. U kunt de werktent huren. Op de afgesproken dag transporteren wij uw schip naar de werktent en kunt u zodra het schip staat beginnen aan de werkzaamheden. Denk hierbij aan schilderen, inbouwen van boegschroef, reparatiewerkzaamheden aan het dek, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als u uw werkzaamheden heeft volbracht, transporteren we uw schip naar de kraan en laten haar te water. Aansluitend kan uw vakantie beginnen…

Afmetingen werktent

Er is plek voor schepen in de tent met een maximale afmeting van 15 meter, 3.50 meter breedte en een maximale hoogte van 3.80 meter.

Neem contact op
Boot wordt uit de werktent getakeldBoot wordt uit de werktent getakeld