0595 - 40 28 75
info@hunzegat.nl
logo haven hunzegat
Boek ligplaats
Man loopt over stijger bij Haven Hunzegat
Jachthaven

Wat kunt u verwachten?

Altijd al een ligplaats aan het Lauwersmeer willen hebben? Onze jachthaven Hunzegat heeft 250 plekken voor uw boot. Ook zijn er 40 ligplaatsen voor passanten aanwezig bij Haven Hunzegat. Alle bootsoorten kunnen bij ons aanmeren, ook boten vanaf 10 meter zijn welkom.

✔ Al 40 jaar de familiejachthaven van het Lauwersmeer voor jong en oud
✔ Meer dan een jachthaven: door onze watersportwinkel, tankstation (diesel en gas) en mastenmakerij
✔ Verschillende camperplekken voor optimaal vakantieplezier
✔ Altijd voordelige tarieven in het hoog- en laag seizoen
De jachthaven

Hunzegat biedt u meer dan een ligplaats voor uw
boot aan het Lauwersmeer!

Nieuwe uitrusting nodig voor watersport, brandstof nodig voor uw boot? Een nieuwe mast? Hunzegat kan dit allemaal voor u regelen. Zoals hierboven vermeld hebben wij een watersportwinkel, tankstation en mastenmakerij aanwezig op de jachthaven. Hierdoor kunnen wij u een perfecte vaartijd aanbieden.

Het Lauwersmeer is een prachtig stukje natuur wat sinds 2003 officieel verklaard is als een nationaal park. Het park is ongeveer 60 km2 groot.

Ook is het Lauwersmeer een prachtig vogelgebied waar veel watervogels leven, zoals lepelaars, grutto’s en aalscholvers. Verder komen er buizerds voor en in het najaar wilde zwanen en brandganzen. Het gebied is een toplocatie voor vogelaars, omdat er vele bijzondere vogelsoorten gezien kunnen worden. Een belangrijk kijkpunt is het Jaap Deensgat met een uitkijkbult en vogelkijk hut.
Met uw perfecte ligplaats bij Hunzegat aan het Lauwersmeer kunt u optimaal profiteren van de mogelijkheden van watersporten. Veel beoefende sporten op het Lauwersmeer zijn wind en kitesurfen.

Heeft u interesse in een (vaste) ligplaats bij Hunzegat in Zoutkamp? Neem contact met ons.

Neem contact op