0595 - 40 28 75
info@hunzegat.nl
logo haven hunzegat
Boek ligplaats

De jachthaven

Hunze vogel

Onze voorzieningen

De jachthaven

Wat kunt u verwachten

Onze Jachthaven Hunzegat niet alleen erg ruim, ook vaart u binnen een half uur zo het Lauwersmeer op! Onze haven beschikt over 250 vaste ligplaatsen, daarnaast zijn er 40 plaatsen voor passanten. Verder hebben wij veel verschillende voorzieningen om uw verblijf bij onze haven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een voorbeeld hiervan is onze camping, waar u eventueel met uw camper kan staan. U kunt uw boot ook laten takelen in en uit het water.

Wat kunt u verwachten bij Jachthaven Hunzegat?

✔ Uitgebreide voorzieningen voor een aangenaam verblijf
✔ Goede mogelijkheden om uw boot te takelen
✔ Ruime ligplaatsen voor iedere boot

Verse broodjes bij het ontbijt?

Wenst u 's ochtends verse broodjes bij het ontbijt? Deze kunt u in de watersportwinkel bestellen op zondag tot en met vrijdag voor de volgende dag. Voor een krantje kunt u hier ook terecht.

Haven Hunzegat boten op afstand op ligplaatsen
Seizoenen

Zowel in het hoog als laagseizoen!

Onze haven is natuurlijk geopend in het hoogseizoen maar ook in het laagseizoen bent u van harte welkom! Dan kunt u bijvoorbeeld uw boot bij ons aan de wal een grote onderhoudsbeurt geven. Doet u dit liever niet zelf? Dan doen wij dit graag voor u.

Ook met de camper bent u van harte welkom, wij hebben tien vaste standplaatsen voor campers. Zo geniet u ook op het vasteland van het water!
De jachthaven

Vaarroutes

Elke boot is welkom bij jachthaven Hunzegat. Door een ruim uitgebaggerde bodem van twee meter diep kan praktisch iedereen bij ons aanleggen. Vanaf onze haven kunt u binnen een halfuur op het Lauwersmeer varen. 
De Lauwersroute
De Lauwers is de oude grens tussen de provincie Groningen en Friesland.
Kromme Raken Route
Bekijk ook de Kromme raken route. 
Bekijk vaarroutes
Zeilboot vaart weg bij Haven Hunzegat